Halaqah : Kiamat Ia Pasti Tiba ! (Ep 1 - Ep 30)

20:57:00

Assalamualaikum , alhamdulillah final exam dah habis hurray !!! , rase seronok sgt kot , and tgh counting days for next sem huhu ...

entry kali ni berbeza sikit , disebabkan kos universiti utk sem ni ade subjek akidah akhlak , so sya mcm suka dengan tajuk kiamat ,


ya kiamat ia pasti tiba , sebab tanda-tanda kecil pon dah byk sgt .. cuma kite je sedar tak sedar . lagipun kita umat akhir zaman . okay , mulai dari sekrg kena buat persediaan ye ^^.

dekat bawah ni Sya sertakan episod yg Sya amik daripada youtube . daripada ep 1 - ep 30 .


Ep1 Ep2 Ep3 Ep4 Ep5 Ep6
Ep7 Ep8 Ep9 Ep10 Ep11 Ep12
Ep13 Ep14 Ep15 Ep16 Ep17 Ep18
Ep19 Ep20 Ep21 Ep22 Ep23 Ep24
Ep25 Ep26 Ep27 Ep28 Ep29 Ep30

You Might Also Like

6 comments

  1. selalu jugak tengok video pasal kiamat ni sebab dah makin banyak tanda muncul. btw, salam perkenalan ye :)

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan.

    Patut ditonton ni, semoga dapat menginsafkan kita semua.

    ReplyDelete
  3. tak rugi tgok..mudah mudahan kita tergolong org2 briman

    ReplyDelete
  4. seram.. masih banyak yg x lengkap bila renung dalam diri

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana sediakan link utk download tapi Ep22 & Ep30 ada problem sikit

    ReplyDelete

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum