Timbang Berat Blog

12:35:00

Assalamualaikum , hai hehehe
dah lama tak post entry yg betul-betul entry .. hahaha macam mana tu ..
okey lupakan itu bukan isu yang perlu dibincangkan ..

gais .. Sya masih dalam dilema ke ?
antara nak amik STAM atau pun tidak .. dpt IPG TEST ni huhu .. wish me luck insya-Allah ..
lepas IPG TEST berjaya , baru dpt temuduga hmhmhm tak tahu dpt ke tak ?

kos yg Sya amik adalah Bahasa Melayu mengikut kelulusan yg ada hahaha .. yg lain semua tak tepati syarat so BM pon boleh lah kan ? hmhm ..

saya je nak test nak timba pengalaman .. kalau dapat bincang ngan parent dulu nak gi mana ..

okey btw isu tu dah habis , so ni isu blog berat ..
blog korang berat tak ? kalau tak tahu nak cek tekan link bawah ni and pastu letak korang punya link blog , so faham-fahm jelah ye yang lain
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sabar tunggu :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okay tekan link bawah ni !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
http://www.pagescoring.com/website-speed-test/
okay bye maaf salah silap :D
Jangan lupa comment . Thanks .

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum