Blog View Web Version to View Mobile Version

15:58:00

Asslamualaikum , semenjak Sya dah tukar nama daripada Mila ke Sya ni .. makin bertambah bersyukur pulak .. sebab apa nama Sya penuh : Jamilah Syakirah Ja'afar . so memang lah Jamilah ni cantik hihihi . tapi kalau jenis yang tak reti bersyukur tu payah lah . so Sya prefer korang panggil Sya , Syakirah .. hehe nama penuh pon tak pe sebab benda tu jadi doa . tapi Sya sibuk je letak nama jadi "Sya" bukan ada makna pon lalalalalala . okeylah saje je ..
Okay now berbalik pada topik kita yang asal . iaitu macam mana nak buat daripada blog web version kepada bentuk mobile version yang lebih kurang dengan blog korang . sorry kalau tak faham tajuk sebab Sya tak berapa reti nnak explain tajuk ni . hehehe
Macam ni jelah bila korang buka blog korang dekat android/smartphone , korang akan nampak macam ni :
korang ikut step-by-step tau jgn skip takut tak faham : tekan je tau macam dalam gambar :')



so kalau rasa dah senang hati apabila korag PREVIEW > SAVE nanti korang akan nampak perbezaan nya bila buka blog dalam android / smartphone korang, gudluck . tak faham komenlah ye.
 
Jangan lupa komen :)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sebab sudi membaca entry ni :D Jangan lupa comment pulak . btw no harsh words okay ?

Popular Posts

Assalamualaikum